Eurostars 2 Informacinė diena

2015 / 05 / 28
Vieta: Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA), A. Goštauto 12-219, Vilnius

EUREKA sekretoriatas (ESE) vykdo renginių turą per keliolika Eurostars šalių, kurio metu pasidalins naujausia ir aktualiausia informacija – kaip parengti gerai apgalvotą  Eurostars 2 paraišką, kaip susirasti partnerius, kokios yra nacionalinės finansavimo ir dalyvavimo taisyklės. Kviečiame visas susidomėjusias MVĮ registruotis informaciniame Eurostars 2 renginyje iš anksto, kadangi vietų skaičius ribotas.

Renginio vieta: Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA), A. Goštauto 12-219, Vilnius.

Renginio laikas: gegužės 28 d., 10 val. ESE pranešimai bus skaitomi anglų kalba.

Papildoma informacija teikiama: tel.: 85 2127430 arba el. paštu: skaiste.budbergyte-zabielaite@mita.lt 

 

Renginio programa

09:30 – 10:00

Registracija

10:00 – 10:05

Sveikinimo žodis – Birutė Bukauskaitė, nacionalinė Eurostars 2 programos koordinatorė (NPC), MITA (5 min)

10:05 – 11:30

 

 

 

 

 

 

Eurostars 2 programa: skatinanti inovacijas MVĮ bei tarptautinį konkurencingumą – Mr. Matteo Fedeli, ESE atstovas (10 min)

Tinkamumo taisyklės – Mr. Matteo Fedeli, ESE atstovas (10 min)

Aplikavimo procesas – Mr. Matteo Fedeli, ESE atstovas (10 min)

Kaip užpildyti paraišką – Mr. Matteo Fedeli, ESE atstovas (10 min)

Vertinimo procesas – Mr. Matteo Fedeli, ESE atstovas (10 min)

Vertinimo kriterijai ir kaip juos numatyti prieš aplikuojant  – Mr. Matteo Fedeli, ESE atstovas (10 min)

Eurostars 2 nacionalinės dalyvavimo ir finansavimo taisyklės

Birutė Bukauskaitė, NPC, MITA (20 min)

11:30 – 11:45

Klausimų ir atsakymų sesija – I. dalis (15 min)

11:45 – 12:00

Kavos pertrauka

 12:00 – 12:20

Kaip parengti gerą Eurostars 2 paraišką – IEP atstovas (20 min)

12:20 – 12:40

Lietuvos sėkmės istorija – Andrejus Michailovas, UAB “EKSPLA” (20 min)

12:40 – 13:00

Kaip rasti tarptautinius partnerius? – Marijus Muralis, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Enterprise Europe Network projekto vadovas (20 min) 

13:00 – 13:15

Klausimų ir atsakymų sesija – II. dalis (15 min)

Grįžti atgal